Subsidies en regelgeving

H2Makers biedt expertise over waterstofsubsidies, vergunningen, vestiging, business cases, beleid en regelgeving in waterstof. We helpen ondernemers binnen de waterstofmarkt met informatie en advies.

Grootse plannen, kleine letters

De relatief nieuwe waterstofmarkt kent al een overvloed aan richtlijnen en mogelijkheden. H2Makers helpt ondernemers met vragen over subsidies, regelgeving en hun business case. Waterstofprojecten bieden ondernemers namelijk mooie kansen, waarin de juiste propositie, subsidies, vergunningen en locaties vaak cruciaal zijn.

Business cases binnen de waterstofmarkt verschillen van het produceren van waterstof tot de opslag hiervan, het gebruik van waterstof als brandstof en de inzet van groene stroom. Wij kijken voor de commerciële kansen in de energietransitie graag met je mee. Introduceer jouw idee of organisatie via het Loket. Benieuwd welke subsidies beschikbaar zijn voor de ontwikkeling van jouw waterstofplannen? Bekijk het overzicht van waterstofsubsidies.

Wil je vestigingslocaties verkennen of informatie over vergunningen? Ook dan staat H2Makers voor je klaar. We verbinden ondernemers met een geschikte locatie voor hun waterstofproject of met de bevoegde instanties. Of je je nu voor het eerst oriënteert binnen de waterstofmarkt, inspiratie zoekt of praktische ondersteuning nodig hebt: stel je vraag in het Loket.

Informatie en advies voor de waterstofmarkt

Kennis van subsidies en business cases

Hulp bij vergunningen en vestiging

Betrouwbare expertise en sterk netwerk

Kennispartners binnen de keten

Zie jij een kans in de opkomende waterstofmarkt en wil je in gesprek met een expert? H2Makers is een netwerk vol specialistische kennis. We helpen je jouw product, dienst of propositie aan te scherpen en de juiste partners in waterstof te vinden. Samen kunnen we jouw waterstofplannen ontwikkelen en realiseren.

Het H2Makers ecosysteem bestaat uit verschillende soorten partijen. We verbinden MKB-ondernemers, grootbedrijven, onderwijsinstellingen en experts in een vooruitstrevend netwerk. We geloven in regionale ketensamenwerking voor het ontwikkelen van innovatieve en duurzame waterstofoplossingen.

Op de pagina Over ons vind je een overzicht van de makers en experts binnen het H2Makers ecosysteem. Zoek je de juiste ingang bij een organisatie? H2Makers helpt je graag verder.

Meer weten over dit thema en de waterstof maakindustrie?

Bekijk de veelgestelde vragen in het Loket of stel je vraag via dit formulier:

* Veld verplicht