H2Makers verbindt
de markt
voor waterstof­technologie

H2Makers zet zich in voor ontwikkeling, onderwijs en ontmoeting in de Zuid-Hollandse waterstof maakindustrie. We stimuleren organisaties te investeren in innovatie en samenwerking. Zo kan waterstof sneller ingezet worden in de industrie, chemie, luchtvaart of de scheepvaart.

Contact

Wij geloven in regionale keten­samenwerking

Als verbinder helpt H2Makers maakbedrijven en startende ondernemers hun producten en initiatieven te realiseren. Vanuit ons waterstofnetwerk – het zogenoemde H2Makers ecosysteem – helpen we makers bij het vinden van inhoudelijke expertise, subsidies, vestigingslocaties, vergunningen, waterstofopleidingen en regionale samenwerkingspartners.

Het H2Makers ecosysteem bestaat uit MKB-ondernemers, grootbedrijven, onderwijsinstellingen en experts. Via ons Loket beantwoorden we vragen over de waterstofmarkt en verbinden we organisaties. Door inspirerende meet-ups en challenges stimuleren we innovatie en samenwerking.

Daarnaast bieden we kennis over de belangrijkste thema’s binnen de waterstof maakindustrie en ons netwerk. Zo bieden we een overzicht van waterstofcursussen en -opleidingen en van relevante subsidies. Ook verbinden we makers met test- en ontwikkelcentra.

Wil jij bijdragen aan de waterstofeconomie in Zuid-Holland? Sluit je gratis aan en maak mee!

Het team van
H2Makers

H2Makers is een initiatief van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH), de provincie Zuid-Holland en de gemeente Rotterdam, met ondersteuning van InnovationQuarter. Deze organisaties vormen de stuurgroep van H2Makers. Zij hebben &flux gevraagd H2Makers als zelfstandige organisatie te leiden.

Petrus Postma

Directeur

Leonoor den Ottolander

Programmamanager

Mark Zuyderwijk

Projectmanager

Mirella van der Lubbe

Eventondersteuner

Makers in het H2Makers ecosysteem

Dit is ons eigen waterstofnetwerk.

Logo Provincie Zuid-Holland
Logo Watermln
Logo Gemeente Rotterdam
Logo Rotterdam The Hague Airport
Logo Hi Delta
Logo Metropoolregio Rotterdam Den Haag
Logo Innovation Quarter
Logo Bureau Veritas
Doe ook mee