Meet-ups en challenges

H2Makers stimuleert ontmoeting en samenwerking binnen het H2Makers ecosysteem, om vooruitgang te versnellen. Daarom organiseren we meet-ups en challenges voor de waterstof maakindustrie in Zuid-Holland.

Ontmoeting in ons waterstofnetwerk

Wij geloven in de Zuid-Hollandse maakindustrie en in regionale ketensamenwerking voor waterstofoplossingen. H2Makers is hét verbindende ecosysteem voor MKB-ondernemers, grootbedrijven, onderwijsinstellingen en experts. Tijdens meet-ups is er volop ruimte voor ontmoeting en inspiratie.

Een meet-up is een thematische bijeenkomst voor en door het netwerk. Meet-ups vinden fysiek plaats en duren een dagdeel. Tijdens meet-ups krijgen toonaangevende bedrijven in de waterstof maakindustrie een podium. Hierbij geven zij inzicht in hun waterstofoplossing, groeistrategie en kansen voor regionale ketensamenwerking.

Meer weten of de volgende meet-up meemaken? Check de pagina Events voor komende data. Je bent van harte uitgenodigd.

Verbinding in het H2Makers ecosysteem

Meet-ups voor inspiratie en ontmoeting

Challenges voor samenwerking en innovatie

Versnelling van duurzame vooruitgang

Samenwerking voor een duurzame toekomst

Zeg je energietransitie? Dan zeg je uitdaging. Het creëren van een groene waterstofeconomie is een flinke klus, waarin veel verschillende partijen en factoren een rol spelen. H2Makers wil deze vooruitgang versnellen, onder andere door het organiseren van specifieke challenges.

In georganiseerde challenges werkt het H2Makers ecosysteem gericht samen aan een specifiek waterstofgerelateerd vraagstuk. Een challenge duurt een aantal dagen of weken. In die tijd ontwikkelen partners in ons waterstofnetwerk een effectieve, innovatieve en duurzame oplossing. Zo organiseert H2Makers challenges bij waterstoftransitievraagstukken van grote bedrijven. Door regionale samenwerking van makers, kunnen we het realiseren van passende waterstoftoepassingen in Zuid-Holland versnellen.

Onderwerpen voor de vraagstukken zijn uiteenlopend. Voorbeelden zijn: opslag en transport van waterstof, duurzame productiemethoden, kostenreductie, technologische innovatie, marktpenetratie, veiligheid en regelgeving. Heeft jouw organisatie een vraagstuk of wil je meer weten over challenges? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over dit thema en de waterstof maakindustrie?

Bekijk de veelgestelde vragen in het Loket of stel je vraag via dit formulier:

* Veld verplicht